12 augusti 2016
19:00

SK Iron

Referat: Tierps IF P15 - SK Iron

Grabbarna gjorde en otroligt bra match och hade 0-0 mot överlägsna serieledarna tills det var 10 minuter kvar. Speciellt första halvlek var riktigt riktigt bra. Vi hade då några klara målchanser och förde stundtals spelet. Tierp tog timeout och lyckades efter det återta övertaget något.

I andra halvlek tog det fysiskt starka Tierp över kommandot och tryckte på ordentligt men vi höll emot och grabbarna slet som djur. Tyvärr blev det sedan en miss i kommunikationen och en Tierpspelare kom helt fri med Alexander och rullade säkert in 1-0. Vi omfördelade efter detta våra styrkor bland annat genom att gå ner på tre backar, men det draget tillsammans med en viss uppgivenhet efter målet, gav snarare motsatt effekt och Tierp tilläts göra ytterligare tre mål i matchens slutskede. Ett mål på straff och dessutom en väldigt fin frispark var inte att göra mycket åt.

Hela laget gör som sagt en jättebra match och samtliga spelare ska vara mycket nöjda med sin insats. Spelarna har jämfört med vårsäsongens första matcher gjort stora framsteg och utvecklats mycket. Nu tränar vi som vanligt i veckan och laddar för nästa match då Hallsta kommer på besök. Observera att den matchen flyttats till måndag 22/8 kl 18:30.